×

Anna Belluncci

Presentació

Sensible i tendra dona

Hola, em dic Annita Belluncci, universitària, espanyola d'origen veneçolà que divideix el temps entre el model d'imatge i fotografia, acompanyament d'esdeveniments, escriptora i defensora de la natura i un estil de vida saludable.

La música, els animals, així com la naturalesa des de sempre formen part de la meva vida. Conèixer llocs, escoltar altres sons... adoro viatjar i gràcies als meus llocs de treball anteriors, conec múltiples llocs, cultures i estatus socials. Viatjar serveix per ajustar la imaginació a la realitat i per veure les coses com són en comptes de pensar com seran. Adoro anar de compres, gaudir d'una bona pel·lícula i bona companyia, llegir un bon llibre, la fotografia i viatjar a llocs màgics. M'encanta vestir-me clàssica i alhora moderna o sexy, depenent de l'ocasió però sempre amb elegància sense perdre la meva feminitat. Tampoc oblidar el meu exquisit perfum que és una de les meves debilitats, olorar bé i tenir la meva pell sedosa per a cada moment. Els meus esports preferits són el tennis i sortir a caminar per la muntanya o el mar, sempre al voltant de la natura. El meu passatemps favorit llegir i escriure. Vols saber-ne més? Perquè no em crides i ens coneixem millor.

Trobaràs en mi, una dona natural amb qui podràs conversar i sentir-se en confiança, m'agrada satisfer els desitjos sexuals, sensuals i intel·lectuals amb el meu amant. Posa't a les meves mans relaxa't i deixa't portar i explorar pels teus somnis entremaliats i fantasies pervertides en un ambient segur i afectuós, lliure d'inhibicions i judicis. Pots estar segur que viuràs moments en què et tornaràs boig de plaer.

Coneix-me

Disponible a Barcelona

Alt Standing Lloc de trobadaViatgesVetlladesTracte de núvia

 • EDAT
  31 anys
 • ORIGEN
  Sense dades
 • IDIOMES
 • ALçADA
  Mitjana
 • PIT
  Extra gran (Natural)
 • DIAMANTS